Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Classique en plein public

29 juni 2025/14:00 - 17:00

Ieder jaar weer pakt de stichting Lambertushof uit met een weekend vol muziek! Is er een mooieren manier om de hele regio kennis te laten maken met het mooiste pleintje van Helmond?

Tot en met 2019 waren er 3 terugkerende evenementen op verschillende data door de zomer heen.

We hadden begin juli ‘Classique en Plein Public’ voor de liefhebbers van klassieke muziek, een filmweekend ‘Cinema en Plein Public’ en eind augustus een ééndaags popfestival ‘Musique en Plein Public’

Nu zijn die evenementen onder de naam Musique en Plein Public gebundeld in één weekend. Zonder ‘Cinema’ maar met een dansbare, muzikale avond binnen het brede genre jazz. En dankzij onze sponsors nog altijd voor iedereen gratis toegankelijk!

Op zondag 29 juni is er vanaf 14.00 uur weer prachtige klassieke muziek te horen door top-artiesten. De laatste 2 jaar hebben Stichting Lambertushof en Stichting Lambertus Concerten de krachten gebundeld om deze middag aan u te presenteren. En helemaal gratis!

Tussendoor is er voldoende gelegenheid voor een drankje, en tevens is deze middag de lancering van de kaartverkoop van het nieuwe seizoen van Lambertus Concerten. Meer informatie over het programma en de rest van dit muzikale weekend op www.lambertushofhelmond.nl .

Gegevens

Datum:
29 juni 2025
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon
0492-590333
E-mail
info@lambertusconcerten.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Lambertushof
Lambertushof (achter Lambertuskerk)
Helmond, 5701 NS
+ Google Maps