Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Julian Schneemann: Caravan

21 april 2024/15:00 - 16:00

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met de Cacaofabriek. Kaartverkoop via www.cacaofabriek.nl

Caravan verbind werelden van Oost tot West en van klassiek tot jazz en folk. In de originele bezetting met de Syrische oud virtuoos Jawa Manla, viool phenomeen Emmy Storms en percussion tovenaar Jeroen Batterink, gaat pianist/componist Julian Schneemann op reis, grenzen vergetend. U wacht een adembenemende muzikale ervaring, waarin u zowel Arabische en Ierse klanken hoort, naadloos verweven met Europeese klassieke muziek en jazz. En met al deze invloeden, vertelt Caravan één verhaal.

Sinds de start van dit project in 2017, heeft de groep gespeeld op alle grote podia van Nederland, waaronder het Amsterdamse Concertgebouw, Paradiso, De Doelen en het Bimhuis, en op festivals Als het Grachtenfestival en November Music. Ook traden zij op voor TV en klonk hun muziek meermaals op de radio.  Waar ze ook spelen of voor wie, ze maken hun publiek aan het lachen en huilen en dromen over plaatsen waar men nog nooit is geweest.

Het project Caravan bestaat inmiddels in meerdere vormen en in verschillende samenstellingen. Ook is er een theater show, speciaal voor kinderen. Deze Oorkaan” productie speelde in 2019 in alle grote zalen van Nederland.

In samenwerking met:

 

Gegevens

Datum:
21 april 2024
Tijd:
15:00 - 16:00
Site:
www.cacaofabriek.nl

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon
0492-590333
E-mail
info@lambertusconcerten.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cacaofabriek
Cacaokade 1
Helmond,
+ Google Maps