Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Julian Schneemann: Caravan

21 april 2024/15:00 - 16:00

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met de Cacaofabriek. Kaartverkoop via www.cacaofabriek.nl

Caravan verbindt werelden van Oost tot West en van klassiek tot jazz en folk. In de originele bezetting met de Syrische oed-virtuoos Jawa Manla, viool-fenomeen Emmy Storms en percussion-tovenaar Jeroen Batterink, gaat pianist/componist Julian Schneemann op reis, grenzen vergetend. U wacht een adembenemende muzikale ervaring, waarin u zowel Arabische als Ierse klanken hoort, naadloos verweven met Europese klassieke muziek en jazz. En met al deze invloeden vertelt Caravan één groot fantastisch verhaal.

Sinds de start van dit project in 2017, heeft de groep gespeeld op alle grote podia van Nederland, waaronder het Amsterdamse Concertgebouw, Paradiso, De Doelen en het Bimhuis, én op het Grachtenfestival en festival November Music. Ook traden zij op voor radio en tv. Voor wie en waar ze ook spelen: ze maken hun publiek aan het lachen en huilen, én laten hun luisteraars dromen over plaatsen waar ze nog nooit zijn geweest.

Het project Caravan bestaat inmiddels in meerdere vormen en in verschillende samenstellingen. Zo speelde bijvoorbeeld de Oorkaan”  productie, een theatershow speciaal voor de jeugd, in 2019 in alle grote zalen van Nederland.

In samenwerking met:

 

Gegevens

Datum:
21 april 2024
Tijd:
15:00 - 16:00
Site:
www.cacaofabriek.nl

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon
0492-590333
E-mail
info@lambertusconcerten.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cacaofabriek
Cacaokade 1
Helmond,
+ Google Maps