Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kris Ng (sopraan) & Aarón Ormaza – Liedrecital

8 juni 2025/15:00 - 16:00

Begeleid door pianist Aarón Ormaza Vera brengt sopraan Kris Ng een gevarieerd liedrecital met werken van o.a. Schubert, Tschaikovsky, Wolff en Haydn.

De uit Hong Kong afkomstige sopraan Kris Ng (1995) is prijswinnaar van de International Lied Festival Zeist Award (International Student LiedDuo competition) en de Kameropera Rheinsberg. Als prijswinnaar debuteerde ze vorig jaar met de rol van Donna Eugenia in La Molinara van G. Paisiello met orkest Akademie für Alte Musik Berlin.

Het afgelopen jaar debuteerde ze als Seraphischen Stimme in E.W. Korngolds Das Wunder der Heliane (Nederlandse Reisopera), als sopraansolist in J.S. Bachs Weihnachtsoratorium (1,3), C. Francks Mis in A majeur, F. Mendelssons Hör mein Bitten en R. Strauss’s Vier letzte Lieder in Nederland.

Zij behaalde haar Master of Music in Opera uitvoering (cum laude) aan de Dutch National Opera Academy nadat zij eerder haar Bachelor of Music behaalde aan het Conservatorium van Amsterdam en haar Bachelor of Arts in Music (First Class Honours) aan de Chinese Universiteit van Hong Kong.

Omdat ze in Nederland woont, werkt ze samen met pianist Aarón Ormaza en geeft ze regelmatig concerten in Nederland. Dit jaar nemen ze samen deel aan de LiedDuo masterclass georganiseerd door het Internationaal Lied Festival Zeist 2024.

Bestel hier uw kaarten (via weticket):

Gegevens

Datum:
8 juni 2025
Tijd:
15:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Site:
www.lambertusconcerten.nl

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon
0492-590333
E-mail
info@lambertusconcerten.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Expo Cacaofabriek
Cacaokade 1
Helmond,
+ Google Maps