Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Marilena Chrysochoidi – Journey through Greece

30 maart 2025/15:00 - 16:00

Deze geboren Griekse, afgestudeerd aan het conservatorium van Antwerpen, brengt een selectie van Griekse operette en volksmelodieën.

Marilena Chrysochoidi werd geboren in Athene, Griekenland in 1991. Haar familie komt uit Klein-Azië en ze groeide op omringd door een verscheidenheid aan muziekgenres. Ze begon piano te spelen op 7-jarige leeftijd en toen ze naar een muzikale middelbare school ging, bracht haar liefde voor de traditionele muziek haar ertoe, naast piano en tamboura’s, ook het Griekse volksinstrument santur te studeren. Tegelijkertijd kreeg ze zanglessen en na schooltijd kreeg ze uitsluitend een klassieke zangopleiding bij Marina Krilovici. In 2014 behaalde ze haar operadiploma bij Cellia Costea met lof. Aangetrokken door de podiumkunsten ging Marilena naar de Dramaschool van het Griekse Kunsttheater “Karolos Koun” en studeerde af in 2015, terwijl ze in 2016 deelnam aan de Opera Studio van de Griekse Nationale Opera.
In 2021 behaalde Marilena haar Master of Arts diploma in klassieke zang “cum laude” aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen in de klas van Andrew Richards.

Bestel hier uw kaarten (via weticket):

Gegevens

Datum:
30 maart 2025
Tijd:
15:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Site:
www.lambertusconcerten.nl

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon
0492-590333
E-mail
info@lambertusconcerten.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ridderzaal Kasteel
Kasteelplein 1
Helmond, Nederland
+ Google Maps