Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vergeet niet te Zingen

17 maart 2024/15:00 - 16:00

€15,00

Indrukwekkend, ontroerend, onvergetelijk. Woorden die passen bij dit concert in de Trudokerk in Stiphout (Helmond). Een wel heel bijzonder concert, in het kader van ‘Muziek is er voor iedereen’, voor alle rangen en standen, voor alle geledingen in onze samenleving. Muziek laat je je herinneringen opnieuw beleven; brengt je in beweging; geeft je een geluksgevoel; is meeslepend en voedt je gedachten. Muziek brengt mensen samen en verbindt ze.
Lambertus Concerten zet zich al jaren in om klassieke muziek te verankeren in de maatschappij en doet dat nu samen met het basisonderwijs en de ouderenzorg. Jonge scholieren ven mensen met dementie beleven samen kunst en klassieke muziek. De verbinding zoeken tussen jong en oud, in muziek en in de kunst in bredere zin. Samen ervaringen opdoen en uitwisselen, samen kunst maken, verhalen vertellen en vooral ook samen zingen rond een herkenbaar thema. Het is zo nodig, zeker in deze tijd: maatschappelijke inclusie en betrokkenheid. Lambertus Concerten staat midden in die samenleving en daarin past bij uitstek het participatieproject, getiteld ‘Vergeet niet te zingen’.

Mensen met dementie zingen onder begeleiding van ervaren zangers samen klassieke werken.

 

Gegevens

Datum:
17 maart 2024
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€15,00

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon:
0492-590333
E-mail:
info@lambertusconcerten.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Trudokerk
Dorpsstraat 34
Helmond,
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
2024-03-17 / 15.00 uur - Vergeet niet te Zingen - Normaal
15,00
200 beschikbaar