Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Laura Balicov & Gulmira Issabekova (4-mains)

23 april 2023/15:00 - 16:00

€10,00 – €15,00

Niet één, maar twee pianistes kunt u horen in dit bijzondere concert! Met een prachtig programma met werken van o.a. Bach, Rachmaninov, Mozart en Brahms.

Gulmira Issabekova is geboren in Astana Kazachstan, waar ze ook met haar muziekonderwijs begonnen is als 5 jarige op de Music Academy Astana. Haar studie aan het conservatorium ‘P.I. Tschaikovsky’ in Moskou sloot zij in 2014 af met lof. Ze koos voor een vervolgstudie in Den Haag aan het  Koninklijk Conservatorium waar zij op 12 juni 2018 haar master behaalde.

Optredens in The Bolshoi Hall, Small Philarmonic Hall en Rachmaninov Hall leiden haar naar concerten gespeeld in vele andere steden binnen Rusland, Kazachstan, Nederland ,Duitsland en Turkije .
Ook is de jonge pianiste vele malen uitgenodigd om op diverse festivals te spelen: Canetti festival Versal, Canetti festival in Turkije, Festival of Chamber music in Sint-Petersburg, en won zij vele internationale en nationale prijzen tijdens concoursen.

Laura Balicov studeerde piano in haar thuisland Moldavië om deze daarna te vervolgen aan het Koninklijk Conservatorium Dan Haag bij Naum Grubert. Zij studeerde hier in 2021 af.

Ze speelde vele concoursen in Moldavië, Romenië, Polen en andere landen en trad op in de Sint Petersburg Philharmonic, Organ Hall (Chisinau, Moldavië), The Brasov Philharmonic (Romenië), Chopin’s Museum (Polen)en vele andere prachtige locaties.

Naast haar concertpraktijk, heeft Laura inmiddels ook een grote lespraktijk opgebouwd voor kinderen en volwassenen.

Mede mogelijk gemaakt door:

Gegevens

Datum:
23 april 2023
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€10,00 – €15,00
Site:
www.lambertusconcerten.nl

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon
0492-590333
E-mail
info@lambertusconcerten.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Pleinzaal Speelhuis
Speelhuisplein 1
Helmond,
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar